«خوب جویدن غذا» از عوامل اصلی حفظ سلامتی

«خوب جویدن غذا» از عوامل اصلی حفظ سلامتی

 ما حاضریم ساعت‌ها وقت صرف کنیم و گاهی برای پذیرایی از میهمانان خود روزها و هفته‌ها برای تهیه و تدارک مواد اولیه غذا, ساختن و پرداختن آن وقت بگذاریم تا غذایی برای یک وعده آماده شود اما خوردن آن بیش از یک ربع ساعت طول نمی‌کشد و دست از غذا می‌کشیم بدون اینکه از این همه زحمت و صرف وقت لذتی برده باشیم‌.

حتی عده‌ای عادت کرده‌اند که غذا را ببلعند و این عادت ناهنجار را به‌صورت مستمر در وعده‌های غذایی خود به کار می‌برند و اهمیت چندانی هم برای این روش ناصحیح غذا خوردن که حاصلی جز خسته کردن ارگان‌های بدن و ایجاد سوءهاضمه ندارد، قائل نیستند

غافل از اینکه باید غذا را به آهستگی و تأنی خوب بجویم و با بزاق دهان آغشته کنیم تا در دهان کاملاً مخلوط و نرم شود به حدی که به‌صورت مایعی در دهان در آید و این روش را به تدریج تمرین کنیم و جزو عادت خود قرار دهیم‌.

 غذا باید به آرامی و خوب جویده شود این کار موجب می‌شود غذا کمتر خورده شود احساس سیری بیشتر ایجاد شود مانع از چاق شدن افراد شود, بیشترین لذت از غذا حاصل شود همچنین انرژی بیشتری هم برای فعالیت و تحرک روزانه تامین می‌شود و کمتر دچار مشکلات گوارشی خواهیم شد.

 

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


مصرف بیش از اندازه قند و تاثیرات منفی آن بر روی بدن شما

بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف بیش از اندازه قند سبب بیماری ,افسردگی ,مشکلات پوستی و….می شود و ریسک ابتلا به بیماری های مختلف را افزایش می دهد.

23

جذب کلسیم فقط با شیر؟؟!

معمولا وقتی صحبت از افزایش دریافتی کلسیم است، افزایش مصرف شیر به ذهن بسیاری از ما خطور می‌کند.

53

پوست این میوه خطرناکترین سرطان دنیا را تشخیص می دهد

پوست یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های دنیا در آینده نه چندان دور ...

1796

پیشگیری از پوکی استخوان

صرف نظر از كلسیم و ویتامین D كافی، ورزش مهمترین عامل پیشگیری از پوكی استخوان به شمار می رود

971

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.