خاصیت مواد خوراکی دارای رنگ بنفش

خاصیت مواد خوراکی دارای رنگ بنفش

خوردن سبزیجاتی که رنگ بنفش یا متمایل به بنفش دارند می‌تواند باعث حفظ سلامت و بویژه شادابی شود. متخصصان تغذیه مصرف انواع میوه و سبزی به رنگ های مختلف را توصیه می کنند چراکه تنوع رنگ در این موادغذایی عامل جذب طیف وسیعی از ریزمغذی ها به بدن است.

آنتی اکسیدان ها یکی از ترکیب های مورد نیاز بدن هستند که سبزیجات و میوه های بنفش یا ارغوانی رنگ اغلب حاوی مقادیر قابل توجهی از آنها هستند و به همین دلیل افزودن این نوع از سبزی ها و میو ه ها به رژیم غذایی روزانه ضروری است.

پنج سبزی بنفش که مصرف آنها به حفظ سلامت و شادابی بدن کمک می کند،به شرح زیر است:

گل کلم بنفش
این سبزی مانند گل کلم سفیدرنگ مغذی و حاوی آنتی اکسیدان هایی است که برای سلامت بدن مفیدند. این نوع سبزی هنگام طبخ، سبزرنگ می شود. هرچند می تواند برای حفظ رنگ این سبزی در غذا آن را به صورت خام مصرف کرد.

کلم پیچ بنفش
کلم پیچ بنفش نسبت به نوع سفیدرنگ آن از میزان بیشتری پلی فنول برخوردار است و پلی فنول ها نیز از ترکیبات مهم برای حفظ سلامت بدن هستند.

هویج بنفش
هویج بنفش دارای خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی بالا است. نتایج یک بررسی بر موش ها نشان می دهد آب هویج بنفش ناراحتی ها و بیماری های ناشی از مصرف حجم زیاد کربوهیدرات نظیر پیش دیابت، فشارخون بالا و آسیب های قلبی و کبدی را برطرف می سازد. همچنین این نوع هویج نسبت به هویج معمولی حاوی میزان بیشتری آنتی اکسیدان است.

بادمجان
مصرف بادمجان به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها، آهن، کلسیم و دیگر انواع ویتامین ها توصیه می شود.

سیب زمینی بنفش
بررسی ها نشان می دهد میزان آنتی اکسیدان این نوع سیب زمینی نسبت به نوع معمولی آن بالاتر است.

 

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


حتما این مشکل را دارید که بدنتان بی دلیل کبود میشود !! (بخش اول)

کبودی نتیجه جراحات کوچکی است که به مویرگ های خونی که در زیر سطح پوست قرار دارند، وارد می شود. اگر به هر دلیل این مویرگ ها آسیب ببینند، دچار خونریزی شده و خونی که از آنها خارج می شود، در زیر سطح پوست پخش شده و این تغییر رنگ کبود یا حتی سیاه را ایجاد می کند

7

جادویی برای زیبایی و خوش اندامی

نوشیدن شیره آلوئه ورا به صورت روزانه با چند بار ورزش در هفته برابری می‌کند، به کاهش چین و چروک و خشکی و تیرگی پوست کمک شایانی می‌کند، علاوه بر این به پاکسازی پوست کمک و خشکی مو و خارش را کاهش می‌دهد، شوره سر را درمان و باعث افزایش رشد و پرپشتی موها می‌شود.

52

عملکرد شکر در مغز مشابه موادمخدر است

مصرف شکر زیاد باعث کاهش حساسیت پرزهای چشایی می شود و به همین دلیل است که برای برخی افراد طعم های شیرین افراطی آزار دهنده نیست. قطع مصرف شکر موثرترین گام در جهت بدنی سالم است.

1113

پرهیز از پرتقال برای افراد مبتلا به یبوست

موسسه مبارزه با بيماري سرطان آمريكا چندين سال پيش در اثر مطالعات زياد دريافت كه علت اينكه سرطان معده در آمريكا كمتر از نقاط ديگر است اين است كه مردم آمريكا در تمام مدت سال پرتقال مصرف مي كنند . البته شايد علت آن وجود ويتامين C در پرتقال است .

1161

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.