خطر خوردن عسل با شیر داغ

خطر خوردن عسل با شیر داغ

خواص ضدمیکروبی شیر و عسل بر اثر ترکیب آنها با هم افزایش می‌یابد و مصرف این ترکیب برای کسانی که در معرض عفونت قرار دارند، مفید است. ارزش تغذیه‌ای شیر نیز با افزودن عسل به آن افزایش می‌یابد و برای کسانی که سوءتغذیه دارند، مصرف این نوشیدنی بسیار موثر خواهد بود. البته با وجود خواص فراوان و نکات مثبتی که این شیرین‌کننده در مقایسه با قند و شکر دارد، توصیه می‌شود که در مصرفش زیاده‌روی نشود زیرا در این صورت نیز می‌تواند زمینه‌های چاقی و اضافه وزن را به بار آورد.

اما نکته مهم این است که؛ افرادیکه به مصرف نوشیدنی های داغ با عسل علاقه دارند باید بدانند که نباید عسل را در نوشیدنی های با حرارت بیش از 40 درجه سانتیگراد مخلوط کنند، زیرا دمای بالای عسل منجر به تولید و فعال شدن سمی موسوم به HMS می شود که اثر فوری ندارد و به مرور زمان در کبد ته نشین شده و سلامتی فرد را باخطری جدی مواجه می کند. بهتر است دمای شیر یا چای یا هر نوشیدنی دیگری که قرار است عسل به آن اضافه شود، نیمه گرم یا ولرم بوده و از این دما بالاتر نباشد.


با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


درباره خشکی دهان

خشکی دهان یکی از مشکلات جدی دهانی است که باعث می شود به خوبی نتوانید از عطر و طعم غذاها لذت ببرید. علاوه بر این، بدون بزاق، برخی باکتری ها فرصت رشد پیدا کرده و عاملی برای افزایش سرعت پوسیدگی دندان می شوند.

481

نکاتی در رابطه با گرفتن نبض

نبض عبارت است از انتقال موج خون از داخل شریان که با لمس شریان می توان نبض را حس کرد و بیشتر در قسمت مچ دست این کار را انجام می دهند.

1111

پاستیل و یک دنیا عارضه

‌پاستیل بعنوان یکی از تنقلات محبوب در بین کودکان و بزرگسالان به حدی ارزش تغذیه‌ای پایینی دارد که می توان آن را بی ارزش تلقی کرد و به دلیل مواد تشکیل دهنده آن، حتی باعث ایجاد شرایط سوءیی می شود.

763

موقع دندان درد چه قرصی بخوریم؟

تمام درمان‌های خانگی سنتی یا مدرن، دارویی و... در بهترین حالت می‌توانند موقت درد شما را برای مدت محدود تسکین دهند و باید به دندان‌پزشک مراجعه کنید. در مواردی که واقعا به دندان‌پزشک دسترسی ندارید، بهترین راه تسکین درد درمان‌های دارویی است که البته ملاحظات خودش را دارد.

1162

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.