اختلالات عصبی در نوزادی که مادر سیگاری دارد بیشتر است

اختلالات عصبی در نوزادی که مادر سیگاری دارد بیشتر است

طبق بررسی‌های پزشکی، محققان در نیویورک به این نتیجه رسیده‌اند نوزادانی که مادرشان در طول بارداری سیگار می‌کشند، موجب مشکلات زیادی می‌شود از جمله این‌که نوزاد در خطر ابتلا به اختلالات سیستم اعصاب و روان مرتبط با مشکلات رفتاری قرار می‌گیرد.

طبق مطالعه محققان دانشکده پزشکی ایکان نیویورک، رابطه بین سیگار کشیدن مادر در دوره بارداری و بروز اختلال پیچیده «سندروم تورت» بسیار قوی است. سندروم تورت، اختلال سیستم عصبی است که شامل تیک‌های تکراری یا تیک‌های صوتی ناخواسته است.

همچنین محققان دریافتند سیگارکشیدن شدید مادر (۱۰ نخ یا بیشتر در روز) در طول بارداری موجب افزایش ۶۶ درصدی ریسک اختلال تیک مزمن در کودک می‌شود.

طبق یافته‌های مطالعاتی، سیگار کشیدن شدید مادر در طول بارداری با افزایش دو تا سه برابری ریسک بروز چندین مشکل رفتاری در کودک نظیر اختلالات تیک مزمن و اختلال بیش فعالی همراه است. سیگار کشیدن مادر همچنین منجر به کاهش وزن نوزاد به هنگام تولد و زایمان زودهنگام می‌شود که فاکتورهای پرخطری برای مشکلات رفتاری بعدی در کودک تلقی می‌شوند.

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

48

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.