از خواص نوشیدن آب کدو حلوایی چه میدانید؟

از خواص نوشیدن آب کدو حلوایی چه میدانید؟

از خواص نوشیدن آب کدو حلوایی چه میدانید؟

آب کدو حلوایی یکی از خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌های موجود می‌باشد که از خواصی خاص برخوردار است.

برای افرادی که از سنگ‌های کلیه و سنگ کیسه صفرا رنج می‌برند، مصرف روزانه آب کدوحلوایی به مدت ۱۰ روز پیشنهاد می شود، در طی این دوره   کافی است هر روز ۳ مرتبه و در هر وعده نصف لیوان آب این میوه را میل نمایید.

با نوشیدن ۱ لیوان عصاره کدو حلوایی با بیماری صبحگاهی (تهوع، بدحالی، بی‌حالی) که بخصوص در میان زنان باردار شایع است خداحافظی کنید.

توصیه پزشکان جهت نوشیدن آبمیوه کدو حلوایی به بیماران مبتلا به هپاتیت ویروسی سابقه دیرینه‌ای دارد.

مواد فعال بیولوژیکی موجود در این عصاره همانند یک پاک‌کننده طبیعی کبد عمل می‌کند. آبمیوه کدو حلوایی، قادر به پاکسازی مواد زائد تجمع یافته در رگ‌ها است و به‌طور خیلی موثری احتمال بیماری و حمله قلبی را کاهش می‌دهد. محتوای آنتی‌اکسیدانی بالای این عصاره نیز مانع از خشک شدن و سخت شدن دیواره رگ‌ها می‌شود.

ویتامین C و سایر مواد معدنی موجود در این آبمیوه باعث افزایش کارایی سیستم ایمنی شده و بدن را در مقابل بیماری‌های ویروسی محافظت می‌کند.

آبمیوه کدو حلوایی دفع مواد سمی را از سیستم کلیوی سرعت می‌بخشد خاصیت درمانی آن به نحو موثری در درمان زخم‌ها و تنظیم اسیدیته خون ثابت شده است.

محتوای بالای ویتامین C  و ویتامین E  و بتاکاروتن کدو حلوایی، شما را جوان‌تر و شاداب‌تر با پوستی شفاف‌تر نشان خواهد داد.

کدو یکی از بهترین گزینه‌ها از خانواده سبزیجات برای شروع تغذیه تکمیلی کودکان است شما از ۶ ماهگی می‌توانید این خوراکی ارزشمند را در برنامه غذایی کودک عزیزتان بگنجانید.

متخصصین می‌گویند: به خاطر ذخایر ارزشمند غذایی، مصرف آن باعث افزایش سیستم ایمنی کودکان می‌شود.

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

48

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.