"ارده کنجد" غذایی مناسب برای کاهش وزن

خوردن ارده یا حلواى آن، گرفتگی‌ها (انسدادهای اعضای مختلف) را باز، اخلاط، دمل و جوش‌ها را در سردمزاج‌ها پخته و باز می‌کند لذا می‌تواند باعث بروز جوش‌های پوستی در سردمزاجان نیز شود.

ارده نفاخ، افزایش‌دهنده نیروی جنسی، چاق‌کننده و نعوظ‌آور است همچنین آنچه را که از بو دادن و آسیا کردن مغز پسته,  فندق, زردآلو, شلیل بدست آورند نیز اثراتی مانند ارده دارد.

 

ارده اشتها را کاهش می‌دهد البته از این خاصیت می‌توان در رژیم‌های کاهش وزن برای سردمزاجان بهره برد و غذا را غلیظ می‌کند؛ ارده را نباید با غذاهای دیگر مصرف کرد همچنین موجب کاهش اشتها به مصرف غذای بعدی می‌شود که از این اثر نیز می‌توان در رژیم‌های لاغری استفاده کرد.

البته زیاده‌روری در خوردن ارده می‌تواند بیماری ایجاد کند چرا که ارده غلیظ است و می‌تواند گرفتگی در رگ‌ها ایجاد کند, سرکه, ترشیجات, آب لیموى ترش و شیرین عوارض ارده را اصلاح می‌کند.

افراد برای لاغری می‌توانند یک یا نیم ساعت پیش از وعده غذایی از روغن ارده کنجد به میزان یک یا دو قاشق بخورند با این کار اشتها کم می‌شود و غذای کمتری خواهند خورد.

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

49

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.