۶ دلیل برای احساس گرسنگی مجدد، بعد از وعده های غذایی

۶ دلیل برای احساس گرسنگی مجدد، بعد از وعده های غذایی

متاسفانه بسیاری از عوامل می توانند این تعامل را مختل کنند و باعث شوند شما به محض اتمام یک وعده غذایی، مجددا احساس گرسنگی بیش از حد کنید:

1- انتخاب وعده های غذایی خیلی کوچک: بنا به عقیده محققان دانشگاه کمبریج، کسانی که به طور معمول ۳۰۰ کالری یا کمتر را در وعده صبحانه دریافت می کنند، وزنشان بسیار بیشتر از کسانی است که این میزان کالری دریافتی در آنها بیش از ۵۰۰ کالری است. اعتقاد بر این است که خوردن یک وعده صبحانه مفصل، باعث تنظیم قند خون شما در طول روز می شود و کمتر احساس گرسنگی می کنید. به عقیده محققان، شما باید درصد بیشتری از کالری روزانه خود را از طریق وعده صبحانه دریافت کنید.

2- تشنه ماندن: بسیاری از مواقع، احساس گرسنگی واقعی نیست بلکه هشداری است که به شما می گوید باید آب بنوشید. بنابراین دفعه بعد که احساس کردید نیاز به دریافت وعده های غذایی دارید، یک لیوان آب بنوشید. سپس چند دقیقه صبر کنید تا ببینید واقعا گرسنه هستید یا نه.

3- غذاهای کنسروی خورده اید: بیسفنول شیمیایی به نامBPAمعمولا در غذاهای کنسرو شده وجود دارد و عامل مهم ابتلا به چاقی و سایر مشکلات سلامتی است. به عقیده محققان دانشگاه هاروارد، این ماده شیمیایی منجر به تولید بیش از حد هورمون لپتین می شود که اشتیاق به مصرف غذا را بالا می برد.

4- خیلی سریع غذا می خورید: معمولا ۲۰ دقیقه طول می کشد تا معده شما سیگنال های سیری را به مغز ارسال کند. بنابراین اگر سریع غذا بخورید، خطر ابتلا به گرسنگی مجدد بعد از مصرف غذا وجود دارد. حداقل ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای غذا خوردن وقت بگذارید. تحقیقات نشان داده که آرام غذا خوردن باعث لاغری و تناسب اندام نیز می شود.

5- فیبر نمی خورید: سرعت هضم غذا روی احساس شما تاثیر می گذارد. فیبر در مقایسه با کربوهیدرات ها و قندهای ساده به مدت طولانی تری در شکم باقی می ماند و باعث احساس سیری طولانی مدت می شود. بنابراین توصیه می شود همراه با غذاهای پرچرب، سبزیجات، دانه های کامل وحبوبات را نیز مصرف کنید تا احساس گرسنگی زودهنگام در شما کاهش یابد.

6- دچار برخی مسائل پزشکی هستید: برخی شرایط پزشکی وجود دارد که باعث گرسنگی غیر عادی می شود مانند دیابت، بارداری، مسائل مربوط به روده و حتی برخی داروها. در صورت احساس گرسنگی زودهنگام بعد از غذا، نسبت به تشخیص هر کدام از این موارد، با پزشک تان در تماس باشید.

منبع: آوای سلامت

 

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


آیا سرخ کردن ماهی فواید آن را میسوزاند؟

ماهی جزء لذیذترین غذا‌هاست و در منوی بین المللی هر کشوری چندین غذا با ماهی وجود دارد. ما ایرانی ها اکثر ماهی‌های موجود را یا کباب میکنیم یا سرخ. ماهی‌ها، مخصوصا ماهی‌های چرب‌تری مانند سالمون، ساردین، قزل‌آلا یا کیلکا، حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند.​

2339

مکیدن انگشت در سنین پایین و راه حل های موثر برای آن

عادت مکیدن انگشت (انگشت شست) در میان کودکان شایع بوده و در اغلب اوقات به عنوان عادت طبیعی تلقی شده که نباید نگران آن بود. کودکان غالبا در 2 سالگی یا در هنگام پیدایش و درآمدن دندان‌‌های دائمی این عادت را کنار می‌‌گذارند

409

مصرف بادام زمینی مؤثر در سلامت قلب

مصرف بادام زمینی از قلب محافظت کرده و ریسک ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش می دهد. مصرف روزانه بادام زمینی فواید زیادی برای سلامت دارد که از آن جمله می‌توان به حفظ سلامت قلب تا تامین مواد مغذی فراوان برای بدن و کاهش ریسک بیماری عروق کرونر در جهت کنترل چاقی اشاره کرد.

470

با دردهای مفاصل حاصل از خانه تکانی چه کنیم؟

کسانی که دیسک گردن و دیسک کمر دارند نباید در هنگام خانه تکانی زیاد خم و راست شوند چون درد آنها بیشتر می شود و باعث شعله ور شدن بیماری آنها خواهد شد.

1229

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.