چاشنی خوش عطر مخصوص حافظه

چاشنی خوش عطر مخصوص حافظه

دارچین خاصیت های درمانی زیادی برای مصرف کنندگان به همراه دارد این ادویه پرخاصیت می تواند به رشد ذهنی و تقویت حافظه افراد مصرف کننده کمک کند بد نیست این چاشنی را در خوراکی هایتان بیشتراستفاده کنید و از خاصیت های بی نظیر آن بهره مند گردید. مصرف دارچین موجب تقویت قدرت یادگیری می‌شود.

کارشناسان مرکز پزشکی دانشگاه “راش” با بررسی روی موش‌های آزمایشگاهی دریافتند: موش‌هایی که قدرت یادگیری ضعیفی داشته و با دارچین تغذیه شدند، به لحاظ توان یادگیری تقویت شدند. به گفته کارشناسان، مصرف دارچین می‌تواند یکی از ایمن‌ترین و آسان‌ترین روش‌ها برای تقویت قدرت یادگیری باشد.

“کالیپادا پاهان” یکی از محققان این مطالعه گفت: درک مکانیزم‌های مغزی که به ضعف یادگیری منجر می‌شوند در ارائه استراتژی‌های موثر برای بهبود قدرت حافظه و یادگیری حائز اهمیت است.

در این مطالعه موش‌ها دارچین دریافت کرده و بدنشان آن را به “سدیم بنزوئیک اسید” تبدیل می‌کند. این ماده شیمیایی به عنوان دارویی برای آسیب دیدگی مغز استفاده می‌شود. زمانیکه سدیم بنزوئیک اسید وارد مغز می‌شود CREB که پروتئین موثر در حافظه و یادگیری است، افزایش می‌یابد.

 

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

49

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.