این بستنی کُشنده را نخورید ...

این بستنی کُشنده را نخورید ...

کارشناسان آمریکایی مصرف بستنی زغالی یا همان بستنی سیاه را به دلیل وجود زغال فعال درآن که می‌تواند سبب یبوست و اختلال‌های باروری شود، ممنوع اعلام کردند.
زغال چوب نوعی جاذب بسیار قوی وفعال است که سبب جذب کمتردارو‌ها دربدن می‌شود.
در سال‌های اخیرمصرف بستنی زغالی به همراه نان سیاه جذابیت بالایی به ویژه بین جوان‌ها در سراسر دنیا پیدا کرده است و بسیاری از علاقه‌مندان به بستنی طعم عجیب و غیرعادی آن را تجربه کرده اند.
کارشناسان در پژوهش‌های خود دریافتند مصرف این بستنی باعث یبوست، برهم خوردن چرخه مصرف دارو‌های کنترل باروری در زنان و کم آبی بدن و مشکل‌های ناشی ازآن می‌شود.
از کربن فعال دربیمارستان‌ها و مراکز درمانی برای سم زدایی در مسمومیت‌های ناشی از سوء مصرف دارو استفاده می‌شود، اما مصرف آن به شکل بستنی می‌تواند سبب ابتلا به انواع بیماری‌ها شود.

کارشناسان بهداشتی مصرف زغال چوب را مضر برای سلامت اعلام کرده اند و از فروشگاه و رستوران‌ها خواسته اند مصرف آن را متوقف کنند.
اکنون افزون بر بستنی از زغال چوب در مواردی، چون خمیر دندان، ماسک زیبایی و مواردی از این دست استفاده می‌شود.
کارشناسان اعلام کرده اند اطلاعات کاملی در خصوص چگونگی اثرگذاری این ماده بر بدن انسان ندارند.

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

49

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.