چرا چینی ها و ژاپنی ها قارچ قهوه ای می خورند؟

چرا چینی ها و ژاپنی ها قارچ قهوه ای می خورند؟

این قارچ در مقایسه با قارچ های دیگر طعم خاكی تر و بافت سفت تری دارد. 

در ژاپن و چین از این قارچ برای جلوگیری از بیماری های قلبی، بالا بردن مقاومت بدن در برابر ویروس ها، درمان خستگی و ضعف، آنفلوآنزا و سرماخوردگی استفاده می شود. ازسیستم ایمنی بدن در برابر عفونت ها محافظت می كند و فعالیت ضد توموری دارد

 

یک دنیا خاصیت برای مصرف قارچ

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


دودهای مفید برای بدن

از قدیم رسم بوده که برای گرفتاری از بلا، دوری از چشم خوردن، نابودی چشم حسود و … از دود استفاده می‌کردند و باید بگوییم دودهای مفید و خوب زیادی هستند که از آن‌ها استفاده می‌شود.

1565

عوارض قرص‌های ضد‌بارداری

یکی از ساده‌ترین کارها برای جلوگیری از حاملگی، مصرف قرص‌های ضد‎بارداری می‌باشد، که این دسته از قرص‌ها عوارض جانبی زیادی دارند.

856

بدترین کفش‌ها برای آرتروز

اگر شما یکی از میلیون‌ها فردی هستید که با آرتروز زانو زندگی می‌کند، این را بدانید که انتخاب کفش یک تفاوت بزرگ در احساس شما نسبت به علائم این بیماری ایجاد می‌کند.

693

پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ با این مواد غذایی

با کمک گرفتن از برخی موادغذایی حاوی فولات می توانید مشکلات مختلف بدنتان را برطرف کنید و از ابتلا به سرطان در روده بزرگ در امان بمانید، برای پیشگیری از ابتلا به این عارضه خطرناک توصیه می‌کنیم از حبوبات بیشتری در وعده های غذایی‌تان کمک بگیرید.

838

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.