خواص آش رشته

خواص آش رشته

ارزش تغذیه‌ای آش رشته‌ای

استفاده از مواد اولیه متنوع یكی از ویژگی‌های منحصر به فرد این آش قدیمی‌است. به كار گرفتن حداقل یك ماده غذایی از هر یك از گروه‌های اصلی غذایی موجب افزوده شدن ارزش تغذیه‌ای آن شده است. استفاده از رشته از گروه نان و غلات، حبوبات و گاهی آب گوشت از گروه گوشت و حبوبات، سبزی‌های گوناگون بسته به منطقه‌ای كه آش در آن پخت می‌شود و بالاخره كشك یا ماستی كه به آن اضافه می‌شود، مجموعه كاملی از گروه‌های غذایی را در این غذای ایرانی فراهم می‌كند. در همدان و برخی از مناطق غربی كشور نوع خاصی از آش رشته تهیه می‌شود كه در اصطلاح به آن آش رشته‌ترشی گفته می‌شود. در این آش به غیر از كشك و ماست مقادیری از میوه‌های خشك به‌این مجموعه اضافه می‌شود تا از گروه میوه‌ها نیز در پخت این غذا استفاده شده باشد.

لازم به ذكر است كه هریك از اقلام اضافه شده ‌دارای ماده مغذی مخصوص به خود از انواع ویتامین‌ها گرفته تا املاح، پروتیین، كربوهیدرات و... است كه آن را در همین وعده غذایی در اختیار سلامت ما می‌گذارد. با وجود این با اضافه كردن مواد غذایی دیگری به عنوان تزیین می‌توان به‌این ارزش غذایی افزود اما باید به یاد داشته باشیم كه روی آشمان یك وجب روغن نباشد كه در این صورت از ارزش تغذیه‌ای آن می‌كاهیم و به دست خودمان قاتق نانمان را به قاتل جانمان تبدیل می‌كنیم.

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رژیم غذایی مناسب برای رشد مو

کمبود خیلی از ویتامین ها و مواد معدنی در بدن باعث ریزش مو می شود.

1398

بدون رژیم گرفتن لاغر شوید

شاید باور آن برای برخی‌ها سخت باشد که چگونه می‌توان بدون رژیم لاغر شوند! اما چنین چیزی واقعاً امکان پذیر است

1586

به این ۷ دلیل شکلات تلخ بخورید

کاکائوی تلخ به دلیل داشتن میزان بیشتری کاکائو نسبت به کاکائوی معمولی، آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی است.

1905

تسکین 4 درد با کمک عسل

طبیعی‌ترین راه برای برطرف کردن درد دندان استفاده از عسل است.

1902

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.