توصیه به خانم های بالای ۴۰ سال

توصیه به خانم های بالای ۴۰ سال

در این مطلب توضیح میدهیم که این افراد چه نوع خوراکیهایی را باید در رژیم غذایی بگنجانند.

چربی

در این دوره از زندگی بهتر است چربی خوب را هرچه بیشتر جایگزین چربی بد کنیم. آواکادو، ماهی و غذاهای دریایی و انواع آجیل چربی خوب زیادی دارند که میتواند جایگزین چربیهای بدن غذا شود.

پروتئین

باید رژیم غذایی به شکلی باشد که پروتئین بیشتر و به صورت پخش شده در وعدههای غذایی در روز به بدن برسد. این کار به افزایش متابولیسم بدن کمک میکند. مرغ، ماهی، گوشت قرمز، حبوبات و البته لبنیات منبع خوب پروتئین هستند.

کلسیم

این که در این دوره از زندگی کلسیوم به اندازه کافی به بدن برسد اهمیت خیلی زیادی دارد. با کلسیوم استخوانها شروع به بازسازی خودشان میکنند. با افزایش سن استخوان‌ها شکنندهتر میشوند و کلسیوم بهترین مادهای است که میتواند با این اتفاق مبارزه کند.

فیبر

فیبر دوست خیلی صمیمی شما است. راه حل داشتن اندامی مناسب و خوردن غذای سالم این است که فیبر زیادی مصرف کنید. فیبر نه تنها باعث میشود شما سیر بمانید، بلکه سطح کلسترول بدن را هم کنترل میکند.

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

48

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.