هر وسیله‌ای را چند وقت یکبار تمیز کنیم؟

هر وسیله‌ای را چند وقت یکبار تمیز کنیم؟

دانشمندان با مطالعه بر روی وسایل مختلف و بررسی میزان تجمع میکروب‌ها و باکتری‌ها بر روی آن‌ها به نتیجه‌های زیر دست یافته اند و زمان تمیز کردن تقریبی آن‌ها را پیشنهاد می‌کنند.

-
سطوح خارجی، صفحه نمایش و سایر تجهیزات متصل به رایانه شخصی، لپ تاپ، تبلت، تلفن همراه و سایر وسایل الکترونیکی که صفحه نمایش آن‌ها گرم می‌شود، به دلیل رشد میزان زیاد باکتری بر روی آن‌ها باید روزانه پاک و ضدعفونی شود.
-
سطح روی میز‌ها باید به طور روزانه تمیز شود.

-
داخل و خارج دستگاه مایکروفر هر هفته باید به طور کامل تمیز شود.
-
دستمال خشک کننده ظرف‌های خیس نیز باید هر هفته به طور کامل شسته و در مجاورت نور خورشید خشک شوند.
-
شستشو و عوض کردن ملحفه ها، روتختی، حوله حمام و حوله خشک کن ظرف ها، روبالشتی و نیز رویه لحاف و پتو باید هر هفته انجام شود، زیرا سلول‌های مرده پوست بدن انسان و نیز مو‌های ریخته می‌توانند زمینه ساز ابتلای انسان به بیماری شوند.
-
افزون بر شستشوی روبالشتی هر هفته، هر سه ماه یکبار نیز باید خود بالش شسته و به طور کامل خشک شود.
-
یکی از مکان‌هایی که روزانه باید شسته و ضدعفونی شود، سرویس بهداشتی و حمام است که به دلیل محیط مرطوب خود می‌توانند زمینه ساز ابتلای انسان‌ها به بیماری‌های مختلف و حتی واگیردار شود.
-
پاک کردن داخل یخچال هر ماه باید انجام شود. مهم ترین قسمتی که در یخچال باید پاک شود، جامیوه‌ای است که می‌تواند تا ۷۵۰ برابر میزان مجاز باکتری و میکروب در خود نگه دارد.
-
فرش، موکت یا قالیچه را هر 6 الی ۱۲ ماه بشویید، به ویژه اگر با کفش برروی آن‌ها راه می‌روید. کارشناسان در پژوهش‌های خود دریافتند فرش‌ها می‌توانند تا حدود ۲۰۰ هزار باکتری در هر اینچ مربع داشته باشند به همین دلیل شستشوی منظم آن‌ها برای حفظ سلامت اهمیت فراوانی دارد.

-
در آشپزخانه اجاق گاز، هود، مایکرویو، میز غذاخوری، یخچال، داخل و سطح کابینت‌ها و از همه مهم تر اطراف سینک ظرفشویی باید در بازه‌های زمانی منظم تمیز شوند تا میزان ابتلای اعضای خانواده به بیماری‌های مختلف کاهش یابد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

48

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.