فشار خون پایین چند است؟

فشار خون پایین چند است؟

 

 

دلایل پایین آمدن فشار خون

پایین آمدن فشار خون می توانید به دلیل یکی از موارد زیر باشد:

  • بارداری
  • از دست دادن آب بدن که ناشی از تهوع، استفراغ، اسهال یا ورزش است.
  • خون ریزی (چه در حد متوسط، چه شدید)
  • مشکلات مربوط به غدد درون ریز
  • التهاب اندام ها
  • بیماری های قلبی که باعث ضعیف شدن ماهیچه ها، عضلات، ضربان قلب و همچنین لخته شدن خون در قلب می شود.
  • داروهای مورد استفاده برای درمان فشار خون بالا، افسردگی و همچنین مصرف قرص های کلسیم
  • کمبود ویتامین B12
  • نارسایی قلبی عروقی
  • مصرف الکل و مواد مخدر

     

    نشانه های پایین بودن فشار خون

    برخی از افراد مبتلا به فشار خون پایین هیچ علامتی ندارند. در این افراد، فشار خون پایین به طور کلی خطرناک یا باعث نگرانی نیست. با این حال حتی نشان دادن یک یا دو نشانه از نشانه های زیر می تواند بروز یک مشکل را نشان دهد. فشار خون پایین می تواند موارد زیر را ایجاد کند:

  • سرگیجه
  • غش کردن
  • ناتوانی در تمرکز
  • تاری دید
  • حالت تهوع
  • خستگی
  • گیجی، به خصوص هنگام ایستادن یا نشستن
  • تاری دید
  • تشنگی غیرعادی
  • رنگ پریدگی یا سردی دست و پا
  • تنفس سریع یا سطحی

 

 

 

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

49

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.