1397/09/10
2564
بهتر است بدانید این شکلات های مضر قیمت کمتری نسبت به شکلات های اصل دارند.
هنگام تهیه شکلات حتما به قسمت مواد متشکله آن توجه شود و با دیدن کلمه CBS یا روغن جانشین کره کاکائو بدانید که در این فرآورده از مشتقاتی استفاده شده است که شاید برای سلامتی مضر باشد.
شکلات فرآورده ای است که باید در تهیه آن از کره کاکائو استفاده شود. کره کاکائو طی چندین مرحله فرآیند از دانه کاکائو استخراج می شود.
عمده اسید چرب شکلات، اسید چرب استئاریک است که تقریبا خنثی است. در شکلات بیش از ۱۸ درصد کره کاکائو باید استفاده شود و با توجه به نوع محصول تولیدی، از پودر کاکائو، شیر خشک، شکر، مغزهای خوراکی و ... استفاده میشود. استفاده می شود.
با ما در ارتباط باشید
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.