تا پاییز کبد خود را سلامت کنید

تا پاییز کبد خود را سلامت کنید

کلم‌ها: کلم‌ها دارای خاصیت سم‌زدایی قوی برای کبد هستند. این سبزیجات دارای موادی هستند که بعضی سموم را در بدن خنثی می‌کنند؛ مثل نیتروزامین های موجود در دود سیگار، و آفلاتوکسین موجود در بادام زمینی. همچنین انواع کلم دارای موادی بنام «گلوکوزینولات» هستند که باعث می‌شوند کبد آنزیم‌هایی را تولید کند که برای انجام فرآیند سم‌زدایی لازم هستند.

 

سیب: حاوی پکتین و دیگر مواد شیمیایی ضروری برای آزادسازی سموم از دستگاه گوارش است. سیب تحمل بار سمی در طول روند پاکسازی را برای کبد آسان‌تر می‌کند.

 

سیر: سیر حاوی آلیسین (یک نوع آنتی‌اکسیدان) است که یک ترکیب سولفوردار است و برای سم‌زدایی بهتر و مؤثرتر کبد لازم است. سیر به کبد کمک می‌کند تا بدن را از آلودگی جیوه، بعضی مواد افزودنی موجود در غذاها و هورمون استروژن پاک کند.

 

چغندر و هویج: هویج سرشار از گلوتاتیون، یک پروتئین است که به سم‌زدایی کبد کمک می‌کند. هر دو گیاه حاوی فلاوونوئیدها و بتاکاروتن بسیار بالا هستند. خوردن هویج و چغندر به تحریک و بهبود کلی عملکرد کبد کمک می‌کند.

 

گوجه فرنگی: حاوی مقادیر زیادی گلوتاتیون است و لیکوپن موجود در آن نیز موجب مقاومت در برابر ابتلا به سرطان سینه، پوست و سرطان ریه می‌شود.

 

گریپ فروت: یکی دیگر از منابع گلوتاتیون است که موجب پاکسازی کبد می‌شود. گریپ فروت همچنین سرشار از ویتامین ث و آنتی‌اکسیدان است که به بالا رفتن تولید آنزیم‌های تمیزکننده کبدی و افزایش روند پاکسازی طبیعی کبد منجر می‌شود.

 

اسفناج: اسفناج خام منبع عمده از گلوتاتیون است و به روند پاکسازی کبد کمک می‌کند. سبزیجات سبز مانند اسفناج همچنین منبع غنی از کلروفیل، یک رنگدانه طبیعی است که برای حفظ سلامت کلی کبد مفید است.

مرکبات: لیمو، لیموترش و ...حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ث است که به تحریک کبد و سنتز مواد سمی به موادی که می‌تواند به آب جذب شود، کمک می‌کند.

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

49

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.