مواد مضر موجود در نوتلا

مواد مضر موجود در نوتلا

 

پس از کاهش وزن نیز اعمالی جهت حفظ و نگهداری وزن مطلوب لازم می باشد بنابراین باید در غذا خوردن از خوردنی های سالم استفاده کنیم مثلا می گویند نوتلا برای سلامتی خوب نیست اکنون در ادامه مطلب علت آن را بیان میکنیم.

مواد اصلی و سازنده نوتلاها

روغن پالم

فندق

شکر

کاکائو

شیرکم چرب

آب پنیر

 مضرات مواد تشکیل دهنده نوتلا

روغن پالم اسید چرب اشباع شده است که باعث افزایش کلسترول خون و در نتیجه انسداد عروق می شود و مصرف بیش از حد آن به کلیه، ریه و قلب آسیب های جدی وارد می کند.

90 درصد مواد معدنیآب پنیرکه یک محصول گاوی است و حاوی هورمون ها و آنتی بیوتیک است در اثر حرارت و خشک شدن از بین می رود و در نتیجه خاصیت خود را از دست می دهد.

هرقاشق غذاخوری نوتلاحاوی 100کیلو کالری است که برای سوختن کالری آن باید2 کیلومتر پیاده رویکرد. طرفداران پر و پا قرص نوتلا باید حتما بین مصرف مواد غذایی و فعالیت روزانه شان به ویژه در زمان مصرف این عصرانه پرکالری برقرار کنند.

 

 

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


آیا هضم آدامس سال ها طول می کشد ؟!!

آیا این باور شماست ؟؟ آدامس مانند سایر مواد غذایی در دهان حل نمی شود و در صورت بلعیده شدن معده نمی تواند آدامس را تجزیه کند

3

نعناع - درمان سریع سرفه

سرفه کردن در اثر سرما خوردگی عادی است وگاهی سرفه های میکروبی تبدیل به سرفه های حساسیتی می شود با نعناع و به روش زیر می توانید خود را درمان کنید .

10

مواد خطرناک تشکیل دهنده رژلب

مواد مضر موجود در این مواد آرایشی در طولانی مدت خطر بروز سرطان را به دنبال دارد؛ همچنین ممکن است پوست لب پس از سال‌ها تغییر رنگ پیدا کند و سلول‌های رنگ دانه‌ای آسیب ببینند.

33

خواب عصرگاهی و تقویت حافظه سالمندان

از آنجایی که هم زمان با افزایش سن کارکردهای شناختی مغز نیز کاهش می یابد و احتمال ابتلا به بیماری هایی هم چون آلزایمر و زوال عقل افزایش پیدا می کند؛ دانشمندان همواره به دنبال راهی برای ایجاد تعویق در این روند بوده اند.

485

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.