میوه‌های چاق‌کننده را می‌شناسید؟

میوه‌های چاق‌کننده را می‌شناسید؟

اگر در حال گرفتن رژیم برای کاهش وزن هستید یا بر عکس دوست دارید کمی وزنتان را بالا ببرید میوه‌های چاق‌کننده را فراموش نکنید. گروه اول باید از زیاد خوردن این میوه‌ها پرهیز کنند و گروه دوم در میان وعده‌هایشان از این قبیل میوه‌ها بیشتر استفاده کنند.

میوه‌های چاق‌کننده

میوه‌هایی مانند آووکادو، انجیر، خرما و کشمش سرشار از قند طبعی و انرژی‌زا هستند و وزن را به طور طبیعی افزایش می‌دهند.

انجیر میوه مغذی و خوش طعمی است که حاوی مواد قندی، مواد ازته، چربی، مواد معدنی، آمینو اسید، آنزیم‌های مختلف و کاروتن است. انجیر میوه‌ای چاق‌کننده و برای آن‌هایی که می‌خواهند وزن اضافه کنند بسیار مفید است.  اگر می‌خواهید وزنتان را بالا ببرید می‌توانید انجیر را با شیر سویا مخلوط کرده و نوش جان کنید.

یکی دیگر از میوه‌های چاق‌کننده آووکادوست. این میوه سرشار از کالری و غنی از چربی اشباع نشده است. هر عدد آووکادو تقریبا دارای  ۴۰۰ کیلو کالری استآووکادو تقریبا ۲۰ نوع ویتامین، مقدار خیلی کمی قند و مقدار بالایی فیبر دارد. قبلا در روزجین درباره روش و طرز خوردن آووکادو برایتان نوشته بودیم.

خرما یکی دیگر از میوه‌های چاق‌کننده است که به افزایش وزن کمک می‌کند. ۵ عدد خرما تقریبا ۱۱۴ کیلو کالری انرژی دارد. این میوه منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی است و به دلیل داشتن خواص فراوان برای سلامتی نیز بسیار مفید است.

میوه‌های چاق‌کننده تابستانی

بیشتر میوه‌های تابستانی، نسبت به میوه‌های سایر فصل‌ها آب بیشتری دارند و از بهترین تامین‌کننده‌های آب بدن و سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی هستند. می‌توان به روش‌های گوناگون، در رژیم غذایی از این میوه‌ها استفاده کرد. علاوه بر خوردن این میوه‌ها به صورت خام می‌توان آنها در سالادهای فصل یا به صورت مخلوط با شیر و ماست مصرف کرد.

البته به خاطر داشته باشید. مصرف بیش از حد میوه‌های تابستانی نیز باعث چاقی می‌شود. پس اگر درصدد کاهش وزنتان هستید در خوردن میوه‌های تابستانی افراط نکنید.

هلو، شلیل، آلو زرد، انگور و گلابی برای افرادی که رژیم دارند، ممنوع است. پس اگر رژِیم لاغری گرفته‌اید و به دلیل خاصیت این میوه‌ها می‌خواهید از آنها بخورید، باید با توجه به میزان کالری مجاز مصرفی‌تان از این میوه‌های چاق‌کننده تابستانی نوش جان کنید.

بهتر است بدانید هر عدد شلیل حدود ۵۰ کیلو کالری، هر عدد آلود زرد ۷۵ کیلو کالری و هر عدد هلو ۶۰ کیلو کالری دارد. در ۱۰۰ گرم انگور ۸۰ کیلو کالری و در همین میزان گلابی هم ۶۰ کیلو کالری هست. پس اگر می‌خواهید دچار اضافه وزن تابستانی نشوید خوردن این میوه‌ها را کاهش دهید.

میوه‌های تابستانی کم کالری را دریابید

درست است که برای حفظ تناسب اندام و جلوگیری از چاق شدن مجبورید دور خوردن میوه‌هایی مانند گلابی و انگور را خط بکشید اما میوه‌های تابستانی از تنوع بسیار بالایی برخوردارند پس می‌توانید میوه‌های دیگر را جایگزین این میوه‌ها کنید.

خیار، خربزه، طالبی، هندوانه، آلبالو و انبه از جمله میوه‌هایی هستند که می‌توانید بدون عذاب وجدان از آنها بخورید. البته در خوردن میوه‌های تابستانی به طبع آنها و مزاج خودتان نیز توجه کنید. مثلا هندوانه طبع سردی دارد و خوردن آن برای افرادی که سرد مزاج هستند چندان مناسب نیست.

هرگز فراموش نکنید برای داشتن اندامی متناسب و جلوگیری از چاق شدن هیچ ماده غذایی و میوه‌ای را حذف نکنید بلکه به اندازه بخورید و ورزش را در برنامه روزانه‌تان قرار دهید. سالم و شاداب باشید و از نعمت‌های خوشمزه خدا لذت ببرید.🍉🍒🍎😉

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

48

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.