شربت هربال میکسچر ، عوارض و ممنوعیت ها

شربت هربال میکسچر ، عوارض و ممنوعیت ها

مواد تشکیل دنده این شربت زیره سیاه،زیره سبز،ترنجبین و اسانس شوید است .

به علت وجود بی کربنات تداخل اثر فارماکولوژیک با اقلام دارویی کاهش دهنده های اشتها، نیترو دیازپین ها، فلوکائینید، کتوکونازول، لیتیم، سالیسیلات ها، سولفونیل اوره، تولمتین و سمپاتومیمتیک ها دارد.

 مصرف دارو در صورت عدم تحمل ارثی به فروکتوز، سندروم سوءجذب گلوکز- گالاکتوز و کمبود آنزیم سوکراز ایزومالتاز توصیه نمی گردد.

 این فرآورده در طول دوره مصرف باید بی رنگ باشد. در صورت مشاهده تغییر رنگ شدید از مصرف شربت خودداری شود.

درصورت مصرف اتفاقی مقادیر بیش از حد مجاز این دارو، سریعا به نزدیك ترین مركز درمانی مراجعه نمایید.

در افراد حساس به ترکیبات گیاهی به علت وجود اسانس، امکان بروز واکنش های آلرژیک وجود دارد.

در دمای زیر 25 درجه سانتی گراد، دور از نور مستقیم نگهداری شود و از یخ زدگی محافظت نمایید.

 از مصرف بی رویه و بیشتر از مقادیر توصیه شده توسط پزشک، جدا خودداری نمایید.

درصورت تداوم بی تابی كودك با پزشك متخصص مشورت نمایید. این دارو برای كودكان كمتر از یك ماه توصیه نمی شود.

 مصرف این دارو توسط بیماران دیابتی ممنوع است


با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

49

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.