خواص درمانی سبزیجات را با خرد کردن چندین برابر کنید

خواص درمانی سبزیجات را با خرد کردن چندین برابر کنید

مصرف میوه و سبزیجات تازه برای سلامت بدن مفید است و خرد کردن بهترین راه برای جذب خواص درمانی بیشتر محسوب می‌شود.

تحقیقات نشان داده است سبزیجات خُرد شده سبب ترشح آنزیم‌های سالمی در بدن می‌شوند که به هضم مواد غذایی کمک می‌کنند، همچنین وقتی سبزیجات خرد می‌شود آنتی اکسیدان‌های مفیدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن را آزاد می‌کنند و خوردن آنها فایده بیشتری برای سلامت بدن دارد.
همچنین وقتی سبزیجات خُرد می‌شوند نیاز به جویدن کمتری دارند و این سبب هضم بهتر مواد غذایی، سلامت دندان‌ها و دستگاه گوارش می‌شود.


 
برای به دست آوردن بیشترین بهره از سبزیجاتی که خُرد شده اند باید در فاصله زمانی کوتاهی پس از خُرد کردن و آماده سازی آن‌ها را مصرف کنید و گرنه خواص درمانی خود را از دست می‌دهند و به عبارتی پلاسیده می‌شوند.


بهترین وسیله برای حفظ ارزش تغذیه‌ای سبزیجات خرد کردن آن‌ها با چاقو یا رنده دانه درشت است .
خردکردن سبزیجاتی، چون هویج می‌توان سطح آنتی اکسیدان موجود دراین خوراکی پرفایده را ۲۰۰ درصد افزایش دهد با این حال همین آنزیم‌ها پس ازخرد کردن سبزیجات باعث دگرگون شدن رنگ و قهوه‌ای شدن آن‌ها (به ویژه درسیب درختی و آووکادو) می‌شود.
نگه داشتن میوه‌ها وسبزیجات خرد شده به حالت منجمد و دردمای سرد می‌تواند سبب کند شدن فرآیند قهوه‌ای شدن آن‌ها شود. هرچه قهوه‌ای شدن رنگ میوه بیشترشود نشان دهنده ازدست دادن مقدار بیشتری از آنتی اکسیدان‌های موجود درآن است.


کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند برای حفظ سلامتی از خود میوه به همراه پالپ (گوشت میوه) استفاده کنند و میوه را بجوند تا بیشتر ین بهره را از خواص درمانی آن به دست آورند. مصرف آبمیوه حتی به شکل طبیعی می‌تواند درصد بالایی قند را وارد بدن کند و در دراز مدت سبب چاقی وابتلا به دیابت نوع دو در افراد می‌شود.


آبمیوه برخی میوه ها، چون چغندر، هویج و سیب می‌تواند حاوی بیش از ۳۰ گرم قند باشد و برای بیماران دیابتی مصرف زیاد ازحد آن مضر است.


همچنین آبمیوه به دلیل آنکه حاوی فیبر نیست می‌تواند سبب چاقی واضافه وزن درافراد شود، کارشناسان درپژوهش‌های خود دریافتند آب پرتقال طبیعی تنها ۳۰ ثانیه پس از آبگیری بخش زیادی از مواد مغذی خود را ازدست می‌دهد به همین دلیل باید به سرعت پس از آبگیری مصرف شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


حقایقی درباره تغذیه با خرمالو

خرمالو با بهره‌گیری از​مواد مغذی فیتو​‌فلاونوئید پلی‌فنولیک آنتی‌اکسیدان ترکیبات اسیدی ​برای ضد‌عفونی، ضدالتهابی و ضدهموراژیک(مانع خونریزی از عروق خونی کوچک) شناخته شده است.

410

فشارخونی ها از ماست غافل نشوند

پرفشاری خون عامل خطر عمده در سکته مغزی، سکته قلبی و ... است.مصرف ماست کم چرب موجب کاهش فشارخون می شود، در حقیقت پیروی از یک رژیم غذایی سالم به همراه فعالیت فیزیکی منظم، از ابتلا به بیماری های مزمن از جمله فشارخون بالا پیشگیری می کند.

1678

عوارض مصرف ماده‌ مخدر گل یا ماری جوانا

جوانان نمی دانند مصرف گل چه عوارضی مانند تغییر علایم بدنی و کندی حرکت و... را درپی دارد. عوارض بلند مدت مصرف گل نیز شامل نقص در سیستم بدنی، کاهش تمرکز، مشکلات تحصیلی و شغلی و کاهش سطح هوشیاری است.

12

آیا هضم آدامس سال ها طول می کشد ؟!!

آیا این باور شماست ؟؟ آدامس مانند سایر مواد غذایی در دهان حل نمی شود و در صورت بلعیده شدن معده نمی تواند آدامس را تجزیه کند

27

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.