خواص درمانی سبزیجات را با خرد کردن چندین برابر کنید

خواص درمانی سبزیجات را با خرد کردن چندین برابر کنید

مصرف میوه و سبزیجات تازه برای سلامت بدن مفید است و خرد کردن بهترین راه برای جذب خواص درمانی بیشتر محسوب می‌شود.

تحقیقات نشان داده است سبزیجات خُرد شده سبب ترشح آنزیم‌های سالمی در بدن می‌شوند که به هضم مواد غذایی کمک می‌کنند، همچنین وقتی سبزیجات خرد می‌شود آنتی اکسیدان‌های مفیدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن را آزاد می‌کنند و خوردن آنها فایده بیشتری برای سلامت بدن دارد.
همچنین وقتی سبزیجات خُرد می‌شوند نیاز به جویدن کمتری دارند و این سبب هضم بهتر مواد غذایی، سلامت دندان‌ها و دستگاه گوارش می‌شود.


 
برای به دست آوردن بیشترین بهره از سبزیجاتی که خُرد شده اند باید در فاصله زمانی کوتاهی پس از خُرد کردن و آماده سازی آن‌ها را مصرف کنید و گرنه خواص درمانی خود را از دست می‌دهند و به عبارتی پلاسیده می‌شوند.


بهترین وسیله برای حفظ ارزش تغذیه‌ای سبزیجات خرد کردن آن‌ها با چاقو یا رنده دانه درشت است .
خردکردن سبزیجاتی، چون هویج می‌توان سطح آنتی اکسیدان موجود دراین خوراکی پرفایده را ۲۰۰ درصد افزایش دهد با این حال همین آنزیم‌ها پس ازخرد کردن سبزیجات باعث دگرگون شدن رنگ و قهوه‌ای شدن آن‌ها (به ویژه درسیب درختی و آووکادو) می‌شود.
نگه داشتن میوه‌ها وسبزیجات خرد شده به حالت منجمد و دردمای سرد می‌تواند سبب کند شدن فرآیند قهوه‌ای شدن آن‌ها شود. هرچه قهوه‌ای شدن رنگ میوه بیشترشود نشان دهنده ازدست دادن مقدار بیشتری از آنتی اکسیدان‌های موجود درآن است.


کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند برای حفظ سلامتی از خود میوه به همراه پالپ (گوشت میوه) استفاده کنند و میوه را بجوند تا بیشتر ین بهره را از خواص درمانی آن به دست آورند. مصرف آبمیوه حتی به شکل طبیعی می‌تواند درصد بالایی قند را وارد بدن کند و در دراز مدت سبب چاقی وابتلا به دیابت نوع دو در افراد می‌شود.


آبمیوه برخی میوه ها، چون چغندر، هویج و سیب می‌تواند حاوی بیش از ۳۰ گرم قند باشد و برای بیماران دیابتی مصرف زیاد ازحد آن مضر است.


همچنین آبمیوه به دلیل آنکه حاوی فیبر نیست می‌تواند سبب چاقی واضافه وزن درافراد شود، کارشناسان درپژوهش‌های خود دریافتند آب پرتقال طبیعی تنها ۳۰ ثانیه پس از آبگیری بخش زیادی از مواد مغذی خود را ازدست می‌دهد به همین دلیل باید به سرعت پس از آبگیری مصرف شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


حتما این مشکل را دارید که بدنتان بی دلیل کبود میشود !! (بخش اول)

کبودی نتیجه جراحات کوچکی است که به مویرگ های خونی که در زیر سطح پوست قرار دارند، وارد می شود. اگر به هر دلیل این مویرگ ها آسیب ببینند، دچار خونریزی شده و خونی که از آنها خارج می شود، در زیر سطح پوست پخش شده و این تغییر رنگ کبود یا حتی سیاه را ایجاد می کند

7

جادویی برای زیبایی و خوش اندامی

نوشیدن شیره آلوئه ورا به صورت روزانه با چند بار ورزش در هفته برابری می‌کند، به کاهش چین و چروک و خشکی و تیرگی پوست کمک شایانی می‌کند، علاوه بر این به پاکسازی پوست کمک و خشکی مو و خارش را کاهش می‌دهد، شوره سر را درمان و باعث افزایش رشد و پرپشتی موها می‌شود.

52

عملکرد شکر در مغز مشابه موادمخدر است

مصرف شکر زیاد باعث کاهش حساسیت پرزهای چشایی می شود و به همین دلیل است که برای برخی افراد طعم های شیرین افراطی آزار دهنده نیست. قطع مصرف شکر موثرترین گام در جهت بدنی سالم است.

1113

پرهیز از پرتقال برای افراد مبتلا به یبوست

موسسه مبارزه با بيماري سرطان آمريكا چندين سال پيش در اثر مطالعات زياد دريافت كه علت اينكه سرطان معده در آمريكا كمتر از نقاط ديگر است اين است كه مردم آمريكا در تمام مدت سال پرتقال مصرف مي كنند . البته شايد علت آن وجود ويتامين C در پرتقال است .

1161

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.