رژیم غذایی حاوی سبزیجات به پیشگیری از نابینایی کمک می کند

رژیم غذایی حاوی سبزیجات به پیشگیری از نابینایی کمک می کند

در این مطالعه محققان موسسه تحقیقاتی وستمید استرالیا به بررسی بیش از ۲۰۰ فرد بزرگسال استرالیایی در یک دوره ۱۵ ساله پرداختند. نتایج مطالعات آنها نشان داد نیترات موجود در سبزیجات دارای برگ های سبز تیره و همچنین چغندر می تواند به کاهش ریسک ابتلا به بیماری چشمی دژنراسیون ماکولا کمک کند.

«بامینی گوپیناث»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «برای اولین بار تاثیرات نیترات موجود در رژیم غذایی بر دژنراسیون ماکولا ارزیابی شده است.»

وی در ادامه می افزاید: «ما دریافتیم افرادی که روزانه ۱۰۰ تا ۱۴۲ میلیگرم نیترات سبزیجات مصرف می کنند، در مقایسه با کسانی که کمتر از این میزان نیترات مصرف می کنند، با ریسک کمتر ابتلا به علائم اولیه دژنراسیون ماکولا روبرو هستند.»

به گفته محققان، اسفناج به ازای هر ۱۰۰ گرم ۲۰ میلیگرم نیترات دارد، درحالیکه چغندر به ازای هر ۱۰۰ گرم، ۱۵ میلیگرم نیترات دارد.

بیماری دژنراسیون ماکولا به گروهی از بیماری های تخریب کننده شبکیه چشم اشاره دارد که موجب از بین رفتن پیشرونده بینایی مرکزی می شود.

سن قوی ترین فاکتور پرخطر ابتلا به این بیماری است و معمولا بعد از ۵۰ سالگی روی می دهد.

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

49

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.