تأثیر روزه داری بر پوست

تأثیر روزه داری بر پوست

 

خشکی لب و خشکی پوست از شکایات پوستی نسبتاً شایع روزه‌داران در ماه مبارک رمضان است. درصورتی‌که محتوای آب پوست طبیعی باشد، پوست نرم، صاف، قابل ارتجاع و درخشان است.
در حالت طبیعی یك حركت مداوم آب از لایه‌های عمقی پوست به‌طرف لایه‌های سطحی وجود دارد و درنهایت این آب از سطح پوست تبخیر می‌شود.

هنگامی‌که پوست به عللی اعم از عوامل داخلی یا خارجی نتواند این میزان آب را حفظ كند، پوستی خشك حادث می‌شود. از عوامل خارجی می‌توان مواجهه با آب‌وهوا یا باد گرم را نام برد.

از طرف دیگر شستن بیش‌ازحد پوست سبب از بین رفتن لایه‌های چربی محافظ پوست شده و پوست را خشك می‌کند. مواجهه پوست با بعضی مواد نیز از دسته عوامل خارجی محسوب می‌شوند.
شاید بسیاری از افرادی که مبتلابه خشکی پوست و اگزما هستند، گمان کنند با روزه گرفتن به دلیل مصرف کم آب دچار تشدید خشکی پوست خواهند شد اگرچه کم‌آبی بدن جزء علل شایع خشکی پوست است اما این مسئله در مورد روزه‌داران صدق نمی‌کند.
چون در فاصله بین افطار و سحر، فرد روزه‌دار به میزان کافی از آب و مایعات استفاده می‌کند و لذا به‌طورمعمول، روزه‌داری تأثیر چندانی در تشدید خشکی پوست ندارد.
از طرفی استفاده از مرطوب کننده‌ها می‌تواند نقش بسزایی در کاهش اتلاف آب پوست داشته و در حفظ شادابی آن مؤثر باشد.
كار عمده مرطوب کننده‌ها حفاظت از رطوبت پوست و دفاع در برابر آسیب‌های محیطی است. معمولاً هم افراد نیاز به استفاده از مرطوب‌کننده ندارند افرادی كه پوستشان چرب است به مصرف مرطوب‌کننده احتیاجی پیدا نمی‌کنند.
هرچند این افراد هم در مواجهه با هوای گرم و خشك، باد یا هوای سرد ممكن است نیاز به استفاده از مرطوب کننده‌ها پیدا كنند.
از طرفی بعضی‌ها طی ماه مبارک رمضان به مصرف فراوان مواد غذایی دارای قند زیاد مثل خرما، زولبیا و بامیه و سایر شیرینی‌جات روی می‌آورند و این الگوی غذایی در مبتلایان به آکنه می‌تواند منجر به تشدید آکنه شود.
در این موارد بهتر است بیشتر از میوه‌ها و سبزی‌های تازه استفاده شود.

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

49

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.