چرا باید هر روز گردو بخوریم؟‎

چرا باید هر روز گردو بخوریم؟‎

 

خواص گردو

کمک به کنترل وزن

گردومقادیر قابل توجهی فیبر درون خود جای داده است و همین مسأله موجب می‌شود پس از مصرف آن برای مدت زمان طولانی احساس سیری داشته باشید. اگرچه کالری یکی دیگر از ترکیبات درون این مغز است؛ ولی مصرف روزانه آن راهی مناسب برای مدیریت وزن است.

کمک به خوابی بهتر

هیچ شکی وجود ندارد که مواد غذایی نقشی مهم در کیفیت خواب ما ایفا می‌کنند. تریپتوفان، یکی از ترکیبات درون گردو است که به داشتن خوابی آرام، با کیفیت و افزایش میزان سروتونین در بدن کمک می‌کند. علاوه بر این، گردوها یک منبع طبیعی برای تأمین ملاتونین هستند که مسئولیت تنظیم خواب در بدن را به عهده دارد.

جلوگیری از ریزش مو

یکی از رایج‌ترین مشکلات این روزهای زنان و مردان ریزش مو است، مشکلی که تا حد زیادی با رعایت یک رژیم غذایی مناسب می‌توان از آن جلوگیری کرد. گردو نیز به دلیل وجود ویتامین B7 یکی از خوراکی‌هایی است که به تقویت و رشد بیشتر و بهتر مو کمک می‌کند.

کُند ساختن نشانه‌های پیری

اگر نگران پیر شدن پوست و چرو‌ك‌‌های دور چشم هستید مصرف هر روز گردو را فراموش نکنید، مغزی که به دلیل وجود آنتی اکسیدان مانع بروز آسیب‌های پوستی جدی می‌شود. هم چنین،امگا 3 موجود در این مغز موجب حفظ رطوبت و لطافت پوست می‌شود.

آرام بخش و کاهش دهنده استرس

از آنجایی که گردو منبعی سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان و اسیدهای چرب اشباع نشده است کمک شایانی به کاهش استرس می‌کند. بنا بر یافته‌های موجود، تأثیر گردو در کاهش فشار خون نقش مهمی در از بین رفتن استرس و اضطراب ایفا می‌کند.

 

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

49

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.