بالاخره کره بخوریم یا نه؟

بالاخره کره بخوریم یا نه؟

می تواند مضر باشد اگر...

کره به دلیل طعم لذیذی که دارد، در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد و کمتر کسی پیدا می شود که رابطه خوبی با کره نداشته باشد. با این وجود، نباید فرموش کرد که مصرف بیش از حد این ماده برای سلامتی انسان مضر است.

اسیدهای چرب اشباع موجود در کره، کلسترول بد خون را بالا می برد و کلسترول اضافی با رسوب در عروق بدن باعث تنگی شریان ها شده و خون رسانی به اعضای بدن را مختل می کند. همین دلایل باعث شد که چند وقتی مارگارین حسابی برای خودش طرفدار دست و پا کند و تولیدکننده های مارگارین، آن را به عنوان جایگزین تبلیغ کنند.

مارگارین برعکس آنچه تصور می شود، کم کالری یا فاقد انرژی نیست. مارگارین معمولی مانند کره لبنی حاوی 80 درصد چربی بوده و از نظر تولید میزان انرژی هیچ تفاوتی با کره ندارد. تنها تفاوت این دو محصول در نوع چربی گیاهی و حیوانی آنهاست.

هر دو نوع چربی در هر گرم حاوی 9 کالری انرژی هستند. کره حیوانی از شیر تازه گاو تهیه می شود و 82 درصد چربی، 16 درصد آب و 2 درصد املاح شیر در آن موجود است، بنابراین اگر به کلسترول بالا مبتلا هستید این کره را فراموش کنید.


خیالتان راحت؛ مارگارین اصلا کره نیست!

تفاوت بین کره و مارگارین در ترکیب اسیدهای چرب آنها است. کره حاوی کلسترول است که نمایانگر اجزای تشکیل دهنده با منشأ حیوانی است در حالی که مارگارین به طور عمده حاوی چربی های گیاهی است. از طرف دیگر در مارگارین، مقدار اسیدهای چرب ضروری یعنی اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دوگانه به مراتب بیشتر است. اگرچه گروهی معتقدند مارگارین جانشین سالم و بی خطر برای کره به حساب می آید اما برخی از متخصصان تغذیه معتقدند که ماده ای در مارگارین وجود دارد که می تواند سلامت انسان را به خطر بیندازد.

این مشکل هنگامی نمایان می شود که بخواهیم مارگارین را مانند کره به صورت جامد درآوریم. مارگارین ها انواع مختلفی دارند و در صورتی که نوع خوب مارگارین 
 که همان نوع مایع آن است  استفاده شود، به مراتب از کره بهتر است؛ در غیر این صورت شما کاملا ضرر کرده اید زیرا علاوه بر آن که سلامت تان را به خطر انداخته اید، خودتان را نیز از مزه خوش کره محروم کرده اید.



اندازه نگه دار که اندازه نکوست

با همه حرف هایی که زدیم، باز هم مثل همشه مصرف به اندازه و استاندارد کره، مثل هر ماده غذایی دیگری، نمی تواند دردسری برایتان ایجاد کند. اگر به بیماری خاصی مبتلا نیستید و پزشک، مصرف کره را برای تان ممنوع نکرده، مصرف روزانه آن مشکلی برای شما ایجاد نمی کند.

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


آیا هضم آدامس سال ها طول می کشد ؟!!

آیا این باور شماست ؟؟ آدامس مانند سایر مواد غذایی در دهان حل نمی شود و در صورت بلعیده شدن معده نمی تواند آدامس را تجزیه کند

3

نعناع - درمان سریع سرفه

سرفه کردن در اثر سرما خوردگی عادی است وگاهی سرفه های میکروبی تبدیل به سرفه های حساسیتی می شود با نعناع و به روش زیر می توانید خود را درمان کنید .

10

مواد خطرناک تشکیل دهنده رژلب

مواد مضر موجود در این مواد آرایشی در طولانی مدت خطر بروز سرطان را به دنبال دارد؛ همچنین ممکن است پوست لب پس از سال‌ها تغییر رنگ پیدا کند و سلول‌های رنگ دانه‌ای آسیب ببینند.

33

خواب عصرگاهی و تقویت حافظه سالمندان

از آنجایی که هم زمان با افزایش سن کارکردهای شناختی مغز نیز کاهش می یابد و احتمال ابتلا به بیماری هایی هم چون آلزایمر و زوال عقل افزایش پیدا می کند؛ دانشمندان همواره به دنبال راهی برای ایجاد تعویق در این روند بوده اند.

485

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.