افراد خجالتی زودتر فراموشی می‌گیرند!

افراد خجالتی زودتر فراموشی می‌گیرند!


با افزایش سن به طور تدریجی قدرت حافظه و بخش شناختی مغز کاهش می‌یابد و اگر افراد بیشتر اوقات در تنهایی به سر برند موجب تسریع این روند می‌شوند. البته این مشکل قابل پیشگیری است و محققان بر این باورند که برنامه غذایی خاص همچون افزایش مصرف ویتامین 
D و یا نوشیدن متعادل قهوه به طور منظم می‌تواند از بیماری آلزایمر و از دست دادن حافطه پیشگیری کند یا سبب تعویق آن شود.

تحقیقی جدید نشان داده است که علاوه بر عوامل مختلف، فعال کردن و فعال نگه داشتن قسمت شناختی مغز نیز تاثیری مشابه همچون عوامل بالا دارد. در این مطالعه کار کشیدن از مغز و استفاده کردن از آن را یکی از عوامل پیشگیری‌کننده از اختلالات شناختی همچون آلزایمر در نظر می‌گیرد.

علاوه بر این، نتایج این مطالعه نشان داد افراد بزرگسالی که در هفته دست کم یکبار از رایانه استفاده می‌کنند و یا عضو گروه‌های تبادل نظر هستند 42 درصد کمتر امکان دارد که به فراموشی مبتلا شوند.

 هنگام انجام این فعالیت‌ها، فعالیت مغز افزایش می‌یابد و سبب می‌شود با افزایش سن فرد دیرتر به اختلالات شناختی مبتلا شود.

 

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

48

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.