پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف این مواد‌غذایی

پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف این مواد‌غذایی

مطالعات جدید نشان می دهد، مواد غذایی حاوی منیزیم احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده (پانکراس) را کاهش می دهد.در صدر این مواد غذایی شکلات تیره قرار دارد.

پانکراس غده ای است در بخش فوقانی شکم که هم برون ریز و هم درون ریز است؛ یعنی ترشحات آن هم مستقیما وارد جریان خون می شوند و هم برای هضم پروتئین، چربی و کربوهیدرات، وارد روده می شوند.

غذا به محض ورود به روده کوچک، توسط آنزیم های ترشح شده از پانکراس و اسید معده، هضم می شوند. آنزیم های پانکراس با وجود هضم چربی و کربوهیدرات، هیچ آسیبی به پرز و دیواره روده وارد نمی کنند. بخش اعظم هضم چربی، پروتئین و نشاسته، به عهده آنزیم های ترشح شده از پانکراس است. یکی دیگر از مهمترین وظایف پانکراس، تولید انسولین است که سبب کاهش قند خون و تولید انرژی از آن می شود.

مطالعات محققان دانشگاه ایندیانا آمریکا نشان می دهد که مواد غذایی حاوی مقادیر بالای منیزیم، سپر مناسبی برای پانکراس در مقابل سرطان است. در صدر این مواد غذایی شکلات تیره قرار دارد. اسفناج، کلم پخته، برنج قهوه ای، موز، آووکادو، هندوانه، آجیل، تخم کدو، کنجد، تخم آفتابگردان، بادام، حبوبات و ماهی نیز حاوی مقادیر بالای منیزیم هستند.

به گزارش ساینس، سرطان پانکراس چهارمین سرطان کشنده در آمریکا است. تومورهای پانکراس در مقابل انواع دارو بسیار مقاوم هستند و درمان آن بسیار دشوار است. بسیاری از چهره های شناخته شده از جمله استیو جابز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند. بر اساس موسسه ملی سرطان آمریکا، در سال 2015 میلادی حدود 50 هزار نفر به این بیماری مبتلا شده اند که پیش بینی می شود متاسفانه کمتر از پنج درصد این افراد بیش از پنج سال عمر کنند.

سرطان پانکراس در مردان شیوع بیشتری دارد. سیگار، اضافه وزن، دیابت، و سن از مهمترین عوامل بروز این بیماری هستند.

علاوه بر مواد غذایی ذکر شده، سیر، انگور قرمز، سیب زمینی، زغال اخته، گیلاس و کلم بروکلی نیز در سلامت پانکراس نقش دارند:

سیر

سیر حاوی سولفور، فلاونوییدها و سلنیوم است که تاثیر مثبتی روی بافت پانکراس دارند. مطالعات موسسه ملی سرطان آمریکا نشان می دهد که استفاده منظم از سیر، خطر بروز سرطان پانکراس را 54 درصد کاهش می دهد.

انگور قرمز

گاهی اوقات پانکراس دچار التهاب می شود که به آن پانکراتیت می گویند. آنتی اکسیدان موجود در انگور قرمز از بروز التهاب بافت لوزالمعده جلوگیری می کند.

سیب زمینی

سیب زمینی حاوی ویتامین های C، B و A است و سبب سلامت پانکراس می شود.

زغال اخته و گیلاس

این دو میوه از تخریب سلول های پانکراس جلوگیری می کنند و خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.

کلم بروکلی

 

 

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


آیا هضم آدامس سال ها طول می کشد ؟!!

آیا این باور شماست ؟؟ آدامس مانند سایر مواد غذایی در دهان حل نمی شود و در صورت بلعیده شدن معده نمی تواند آدامس را تجزیه کند

3

نعناع - درمان سریع سرفه

سرفه کردن در اثر سرما خوردگی عادی است وگاهی سرفه های میکروبی تبدیل به سرفه های حساسیتی می شود با نعناع و به روش زیر می توانید خود را درمان کنید .

10

مواد خطرناک تشکیل دهنده رژلب

مواد مضر موجود در این مواد آرایشی در طولانی مدت خطر بروز سرطان را به دنبال دارد؛ همچنین ممکن است پوست لب پس از سال‌ها تغییر رنگ پیدا کند و سلول‌های رنگ دانه‌ای آسیب ببینند.

33

خواب عصرگاهی و تقویت حافظه سالمندان

از آنجایی که هم زمان با افزایش سن کارکردهای شناختی مغز نیز کاهش می یابد و احتمال ابتلا به بیماری هایی هم چون آلزایمر و زوال عقل افزایش پیدا می کند؛ دانشمندان همواره به دنبال راهی برای ایجاد تعویق در این روند بوده اند.

485

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.