بوی بد پا در زمستان

بوی بد پا در زمستان

در حالی که به نظر می رسد پاها در فصل تابستان بیشترین تعریق را دارند، اما باید بدانید بیشترین شکایات از بوی بد پاها در فصل زمستان است، زیرا فرد برای جلوگیری از سرما، جوراب های ضخیم و گاها بیشتر می پوشد و راه تنفس سلول های پوست پا بسته می شود. گاهی، حتی در فصل سرما پاها بیشتر عرق می کنند، زیرا وقتی از بیرون به داخل خانه باز می گردیم جوراب هایمان را عوض نمی کنیم، چون هنوز احساس سرما می کنیم. پس لازم نیست که هوا بیش از اندازه گرم باشد، تا تعریق بیشتر صورت بگیرد.

به کفش هایتان استراحت نمی دهید

درست مانند جوراب، کفش نیز نباید گرم و مرطوب بماند. به همین دلیل بسیاری از متخصصان امراض پا توصیه می کنند، کفشی که یک روز از آن استفاده کردید، روز بعد آن را کنار بگذارید و استفاده نکنید (یک کفش را یک روز در میان بپوشید). البته اغلب افراد نمی توانند این کار را انجام دهند، مخصوصا کسانی که ناچارند یک نوع کفش خاص را در هنگام کار به پا کنند. بنابراین در این حالت، باید بهداشت پاها را افزایش داد. هر روز پاها را مالش دهید، از سنگ پا استفاده کنید و … .

 

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

49

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.