روشهائی صد در صد طبیعی برای درمان گلودرد

روشهائی صد در صد طبیعی برای درمان گلودرد

روشهایی صد در صد طبیعی برای درمان گلودرد:

درمان با عسل

در دوران باستان مصری ها، یونانی ها و رومی ها از عسل برای درمان بسیاری از بیماری ها از گلودرد گرفته تا درمان زخم های عفونی استفاده می کردند. قابلیت هایی که در طول سال ها و با ظهور آنتی بیوتیک ها کم کم در حال فراموشی بود. با کمک عسل می توانید در عرض چند هفته یک زخم را (البته اگر خیلی عمیق نباشد) خوب کنید.
روش استفااده بدین صورت است که یک لیموترش بزرگ بردارید و آب آن را بگیرید. ۵ قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید. هم بزنید و زمانی که احساس کردید گلویتان می سوزد یک قاشق چای خوری میل کنید. حتماً قبل از خواب هم یک قاشق چای خوری از این شربت معجزه گر بخورید. می توانید مقداری عسل را در آب گرم حل و با آن قرقره کرده و بعد قورت دهید.
نکته: قرقره کردن با جوش شیرین هم بسیار موثر است. مقدار کمی جوش شیرین را در نصف فنجان آب جوش حل کنید. بگذارید خنک شود و سپس قرقره کنید.


درمان با روی(زینک)
این ماده ی معدنی نقش موثری در عملکرد خوب سیستم ایمنی بدن ایفا می کند. نتایج پژوهش های زیادی نشان می دهد که مصرف مکمل زینک باعث کاهش دوره ی سرماخوردگی، آنفولانزا و گلودرد می شود.
گوشت قرمز، گردو، حبوبات و غلات کامل نیز حاوی میزان قابل توجهی روی می باشند. برای دریافت میزان کافی روی می توانید از مکمل نیز استفاده کنید. اگر در حال مصرف داروی خاصی هستید و یا در مورد مصرف این مکمل شک دارید حتماً با پزشکتان مشورت کنید.


درمان با آویشن
آویشن خواص ضدعفونی کنندگی دارد و به خوبی از پس میکروارگانیسم هایی مانند قارچ ها و باکتری ها بر می آید. علاوه بر این آویشن خواص ضداسپاسمی دارد. مصرف این گیاه به صورت دم کردنی یا جوشانده برای درمان گلودرد و سرفه بسیار موثر است.
روش استفاده از آویشن اینطور است که می توانید با جوشانده ی آویشن قرقره کنید. همچنین می توانید مقداری آویشن را دم داده و یک قاشق عسل به آن اضافه کنید. این جوشانده برای تسکین گلو درد فوق العاده است.

 

 

با اخبار سلامت دیجی دارو همراه باشید


رنگ لب خبر می دهد از سِر درون!

اگر لب های شما صورتی، صاف و نرم هستند، جای نگرانی نیست و باید بدانید از سلامت خوبی برخوردار هستید. تنهای کاری که باید کنید نوشیدن آب کافی و مرطوب نگه داشتن لب هاست. اما اگر لب هایتان ترک خورده، خشک و پوسته پوسته، بی رنگ و غیره است، باید حواستان بیشتر به سلامتی تان باشد، چون امکان دارد این علائم نشان دهنده ی مشکلی در درون بدن تان باشد.

12

چرا نباید قوز کنیم ؟؟

وضعیت قرارگیری مناسب بدن به اندام‌های داخلی شکم این امکان را می‌دهد که بدون فشار اضافی که می‌تواند باعث اختلال درجریان طبیعی و عملکرد دستگاه گوارش شود، وضعیت طبیعی‌شان را به خود بگیرند.

14

خواص بی نظیر سنجد

سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

19

برنج پخته شب مانده را نخورید!!

برنج پخته‌شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود که باید در زمان کوتاهی پس از پخت مصرف شود، در غیر این صورت باید برنج پخته‌شده را در یخچال نگهداری کرد زیرا محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.

49

با ما در ارتباط باشید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و از آن طریق با ما در ارتباط باشید.